Recepti i savjeti za ukusna jela

Megamix - zajedno možemo sve

Objavljeno: April 03, 2020
Megamix - zajedno možemo sve

U skladu sa novonastalom situacijom u BiH, vezanu za pandemiju virusa COVID-19, Megamix razumije važnost kontinuiteta obavljanja poslovnih aktivnosti....

Megamix kao lider u HORECA prodajnom kanalu, potkovan dobrom organizacijom, ima širok asortiman sa preko 800 specijalizovanih gastro artikala. Naša misija je da pomognemo svim klijentima koji posluju kroz dostave ka krajnjim potrošačima, svojim zaposlenicima i drugim korisnicima obroka u vanrednim situacijama kao što je ova, nastave isporuku svog asortimana sa kvalitetnim, svježim i sigurnim namirnicama.

Artikli u našem asortimanu uključuju neke od osnovnih životnih namirnica, između ostalog: rižu, mesne prerađevine, maslinovo ulje, zamrznuto voće i povrće, pomfrit, sireve, kečap i paradajz proizvode i dr. Asortiman je dostupan ovdje.

Za sve dodatne informacije, pitanja i narudžbe možete kontaktirati naš dežurni tim iz call centra na brojeve telefona (viber) 061 108 064; 061 163 054, kao i putem mail-a: customer.service@megamix.ba.

Naglašavamo i to da smo poduzeli dodatne mjere predostrožnost, dezinfekcije i zaštite za sva vozila i osobe koje su involvirane u proces manipulacije i dostave robe.

Danas, kada je pred nama veliki izazov, apelujemo da svi budemo odgovorni, poštujemo mjere zaštite koje su propisane i na taj način damo svoj doprinos.

Zajedno možemo sve!